Pierogi z truskawkami. Składniki Mąka pszenna, truskawka 26 %, woda, truskawka prażona 3% (cząstki owoców truskawki 45%, cukier, woda, syrop glukozowo-fruktozowy, substancje stabilizujące (E 440, E 418, E 333), regulator kwasowości (E 330, E 331), aromat, substancje konserwujące (E 202, E 211), barwnik syntetyczny (E 124), olej rzepakowy, mix piekarniczy (mąka pszenna, serwatka w proszku (z mleka, mąka sojowa, kurkuma). Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 764 kJ / 181 kcal Tłuszcz: 1,83 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,25 g Węglowodany: 35,58 g - w tym cukry: 6,11 g Błonnik: 2,15 g Białko: 4,38 g Sól: 0,09 g Metoda przygotowania Wrzucić na posolony wrzątek gotować 4 min. Podsmażyć na patelni lub podgrzać w kuchence mikrofalowej. Warunki przechowywania Przechowywać w lodówce w temperaturze: od +2°C do +4°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze: od +2°C do +4°C, spożyć w ciągu 48 godzin.