Bigos. Składniki kapusta kwaszona 82,5%, mięso wieprzowe 9,3%, mięso wołowe 3,1%, koncentrat pomidorowy, śliwka suszona, przyprawa warzywna (pasternak, marchew, cebula, pietruszka, sól, cukier, kurkuma), sól, susz grzybowy, cukier, mieszanka przypraw (gorczyca biała, kolendra, kminek, owoc jałowca, rozmaryn), papryka słodka, majeranek, czosnek granulowany, pieprz czarny, liść laurowy, ziele angielskie. Informacje dla alergików Produkt może zawierać seler. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 476 kJ / 115 kcal Tłuszcz: 8,17 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,02 g Węglowodany: 3,27 g - w tym cukry: 2,57 g Błonnik: 3,02 g Białko: 5,55 g Sól: 1,77 g Metoda przygotowania Podgrzać w garnku lub w kuchence mikrofalowej. Warunki przechowywania Przechowywać w lodówce w temperaturze: od +2°C do +4°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze: od +2°C do +4°C, spożyć w ciągu 48 godzin.