BIELUCH Serek śmietankowo-kanapkowy

BIELUCH Serek śmietankowo-kanapkowy
3,79zł

Składniki mleko pasteryzowane śmietanka pasteryzowana skrobia białka mleka sól Salvita kultury mleczarskie Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze 100 g serka: wartość energetyczna 697 kJ/168 kcal tłuszcz 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,0 g węglowodany 5,0 g w tym cukry 5,0 g białko 5,5 g sól 0,70 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 697.00000 Wartość energetyczna (kcal) 168.00000 Tłuszcz (g) 14.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 9.00000 Węglowodany (g) 5.00000 w tym cukry (g) 5.00000 Białko (g) 5.50000 Sól (g) 0.70000 Cechy obniżona zawartość tłuszczu bez substancji konserwujących 36% Tłuszczu mniej w porównaniu z podobnym produktem Poznaj Dobrą Żywność Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Spółdzielnia Mleczarska BIELUCH w Chełmie ul. Chemiczna 4, 22-100 Chełm Kontakt Spółdzielnia Mleczarska BIELUCH w Chełmie Adres kontaktowy ul. Chemiczna 4, 22-100 Chełm Adres zwrotny Spółdzielnia Mleczarska BIELUCH w Chełmie ul. Chemiczna 4, 22-100 Chełm Waga Waga brutto 144 Marka Bieluch Dodatki konserwanty Nie zawiera Format oznakowania alergenów Tłusty druk Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 135 Oświadczenia żywieniowe obniżona zawartość tłuszczu 36% Tłuszczu mniej w porównaniu z podobnym produktem Rozmiar opakowania 135 Rodzaj opakowania Typ Kubek Nazwa produktu uregulowana prawnie Serek śmietankowy-kanapkowy. Produkt termizowany. Marka standaryzowana Marka Bieluch Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów

Czym są Cenyzywnosci.pl?

Zbieramy ceny na artykuły spożywcze w Polsce. Automatycznie idziemy za pośrednictwem sklepów internetowych i zbieraj ceny i oferty, aby łatwo dla wszystkich być inteligentnymi klientami.

Jeśli masz pytanie lub wkład, możesz skontaktować się z nami pod adresem hi@cenyzywnosci.pl .

Prywatność

Regulamin

Blog