Gołąbki z mięsem i ryżem. Składniki kapusta 41%, mięso wieprzowe 22%, ryż biały 18%, bułka tarta pszenna, cebula, sól, pieprz czarny, przyprawa warzywna (pasternak, marchew, cebula, pietruszka, sól, kurkuma). Informacje dla alergików Produkt może zawierać seler, mleko i soję. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 548 kJ/131 kcal Tłuszcz: 7,19 g, - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 3,06 g Węglowodany: 7,28 g - w tym cukry: 1,58 g Błonnik: 2,49 g Białko: 8,14 g Sól: 0,98 g Metoda przygotowania Podgrzać w garnku lub w kuchence mikrofalowej. Warunki przechowywania Przechowywać w lodówce w temperaturze: od +2°C do +4°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze: od +2°C do +4°C, spożyć w ciągu 48 godzin.