Składniki mąka makaronowa pszenna Zalecenia dla alergików Soja Może zawierać Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu energia 1487 kJ / 351 kcal tłuszcz 1,4 g w tym kwasy nasycone 0,4 g węglowodany 70 g w tym cukry 4,2 g błonnik 3,0 g białko 13 g sól 0,03 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1487.00000 Wartość energetyczna (kcal) 351.00000 Tłuszcz (g) 1.40000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.40000 Węglowodany (g) 70.00000 w tym cukry (g) 4.20000 Błonnik (g) 3.00000 Białko (g) 13.00000 Sól (g) 0.03000 Cechy Polski Producent Przechowywanie Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl Adres internetowy www.lubella.pl Kontakt MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. Adres kontaktowy ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice Adres zwrotny MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl Marka Lubella O marce Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem. Format oznakowania alergenów Tłusty druk Podkreślenie Średnia miara Średnia miara (e) Instrukcje dotyczące przyrządzenia Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 6-8 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. Dodatkowe informacje więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl Jak odmierzyć 100 g makaronu? Odmierz 1 i 1/4 szklanki makaronu i gotowe! Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 400 Rozmiar opakowania 400 Rodzaj opakowania Typ Torebka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 5 - PP Przepisy Przepis dla Ciebie! Świderki z indykiem, mozzarellą, pomidorkami i pesto Składniki: makaron Lubella Świderki 200 g indyk 200 g mozzarella mini 150 g czerwone pomidorki koktajlowe 100 g zielone pesto 3 łyżki Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 15 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki i sos! Pierś z indyka natrzyj olejem. Zgrilluj na rozgrzanej patelni. Następnie pokrój ją w kostkę. Połącz i ciesz się smakiem! Ugotowany makaron wymieszaj z pokrojonym indykiem, z odsączoną z zalewy mozzarellą i pomidorkami. Całość polej pesto. Smacznego! Informacje o recyklingu Opakowanie Nadające się do recyklingu Nazwa produktu uregulowana prawnie Makaron świderki. Marka standaryzowana Marka Lubella Wymiary od dostawcy Wysokość na półce 200 Szerokość na półce 60 Głębokość na półce 90 Waga od dostawcy Waga brutto 428 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów