Opis produktu 100 % naturalne składniki Składniki mleko pasteryzowane sól kultury mleczarskie podpuszczka mikrobiologiczna pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze 100 g 1 porcja 30 g Wartość energetyczna 1475 kJ/356 kcal 443 kJ / 107 kcal Tłuszcz 31 g 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22 g 6,6 g Węglowodany 1,3 g <0,5 g w tym cukry <0,5 g 0 g Białko 18 g 5,4 g Sól 1,7 g 0,51 g Opakowanie zawiera 4 porcje produktu. Obliczona wartość odżywcza na 100g 1 porcja 30 g Wartość energetyczna (kJ) 1475.00000 443.00000 Wartość energetyczna (kcal) 356.00000 107.00000 Tłuszcz (g) 31.00000 9.30000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 22.00000 6.60000 Węglowodany (g) 1.30000 3 < 0.50000 w tym cukry (g) 3 < 0.50000 0.00000 Białko (g) 18.00000 5.40000 Sól (g) 1.70000 0.51000 Cechy oryginalna receptura aksamitna skórka kremowy smak Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 Kontakt Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. W. Milewskiego 11 62-700 Turek Adres zwrotny Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 Waga Waga brutto 120 Marka Turek Format oznakowania alergenów Tłusty druk Średnia miara Średnia miara (e) Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 120 Rozmiar opakowania 120 Rodzaj opakowania Typ Okładka Nazwa produktu uregulowana prawnie Ser pleśniowy camembert naturalny. Marka standaryzowana Marka Turek Telefon kontaktowy (63) 289 71 00 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć Opakowanie zawiera 4 porcje produktu. Liczba użyć Liczba czynności użycia Porcje 4 Logotypy stron trzecich Znak weterynaryjny na opakowaniu